Badan Terasa Panas

Ada tak momi yg melalui mcm sy, siang malam asyik rasa panas dlm bdn.. Smp sukar nak tidur... Terasa bdn sgt panas dan berpeluh.. Walaupun btl2 dah tahap minimize pemakaian tapi masih rasa panas... Ada tips atau pengalamn tak yg momi blh share mengurangkan masalah ni

1 Balas

Sy siap tido bukak tingkap sikit sbb badan sendiri panas lain macam. Bila pegang pun panas. Siang dah la panas. Bertambah2 laa panas 😅

4y ago

Mungkin laa. Badan sy memang jenis panas. Suami bising sbb badan sy panas. Nak peluk pun dia tak bagi sbb cuaca tengah panas, lagi bertambah panas 😆