Buku Merah

Saya sekarang dah 20w3d tapi xbuat lagi buku pink ? sbb bz dgn anak 1st, dia pula tak berapa nak sihat.. Agak2 bila ye minum air gula? Berapa kali ye? Lupa dah semua.. Dan bole share x, susu mengandung apa yg best dan berperisa sedap? Yg pure putih tu xleh nak telan laa ? tq sudi membantu ❤️

1 Balas

Air gula minum dua kali. Kalau sy (14w & 26w). Susu apa2 pun boleh minum yg penting ada kalsium.

5y ago

Tq yunk.. Huhu next week baru buka buku pink.. Kene bertabahlah sbb dah terlepas minum air gula tu.. Kompem kene bebel mara 😅