Sakit Gigi

Saya sekarang berada di Trimester kedua. Dah masuk 22 minggu. Sejak semalam saya alami sakit gigi di bahagian kiri.. Nak kata gigi nak patah tak juga. Tapi rasa sakit yang x melampau la. Apa patut sy buat ya.. Nak makan ubat risau xsesuai dengan keadaan pregnant sekarang ni.

2 Balas

orang pregnant tak boleh mnum ubat sembarangan sis . so better chekup dlu gigi tu .atau try kumur guna air garam .

5y ago

Dah buat tapi xberkesan.. Sakitnya tangkap sampai ke kepala. Huhu.. Ni 1st time kena.. Sebelum ni xde pun

boleh cek kt klinik dl sbb sy pn mengalami mslh yg sma msa mengandung....