Sharing : Jamu Pantang Traditional Yang Murah Dan Mudah. Buat Sendiri.

Saya sekadar share. Ni yang mmber saya anak bidan ajar saya masa saya berpantang yg lepas. Insyaallah deliver kali ni pon akan buat. Mula2 saya lepas bersalin yg lepas saya ambik produk yg jual siap kat pasaran. 2 minggu saya ambik. Luka saya masa tak kering, darah masih tak kering, rahim masih x mengecil sepenuhnya. Boleh tahan duit jugak nak beli tapi masih x de perubahan. Kemudian mmber saya ajar. 1 biji manjakani 1 ruas kunyit hidup 1 ruas gula batu. 1 keping Asam keping. Semua ni rebus dari 3 gelas air hingga jadi 1 gelas air. Saya amal 3 hari je. Perut kempis, darah kering, luka pon kering. Boleh terus kan amal tapi kunyit tak boleh ambik beterusan. Nnti cepat menopause. Boleh guna dlm 2 minggu 3 kali.

1 Balas

Tq sharing.. Nk tnya 1 ruas tu cmna ye byknya?

5y ago

Ok fhm dh.. Tq2 😂