Luka bersalin czer

Hi mommies. Nak tanya la. Saya dh hari ke 30 berpantang. Luka czer saya kalau ikut kan dh kering. Tapi tinggal ada mcm nanah kat blah luar dua tempat and lambaaat sangat nak kering yg ni. Sape pernah alami and bahaya tak?

2 Balas

nurse saya kata klau kat luar xpe bersihkan mcm biasa....dan keringkan, minum air oren....sy mkn oren baru okay....

Kerap bersihkan, cuci pkai dermacyn. Jgn bg basah kawasan situ. Klu boleh balut, balut.