Gatal2 pd 2nd trimister

Saya sejak 2 nd trimister ni gatal sgt bdan.. Xgaru gatal, garu pun gatal smpi luka.. Ada spa2 thu tk krim sesuai utk hlngkan gatal dan luka

30 Balas

Guna bedak semambu skali sabun RM30 je ...sy pakai y tu beli dgn agent sah semambu ,2,3kali sapu dah okey smpai hrini Ni best saller nya 01129444509

saya pun 1st time kena kulit gatal². guna semua jenis lotion pelembap dari murah ke mahal tak ok langsung. bila sapu vco alhamdulillah elok

saya pon sama bila abih gatal celah2 paha,betis n tengkok....naik.segan ngn suami dah duk tergaru2

Saya pun gatal2 satu badan sejak 2nd tm.. dah jumpa doktor tp still sama sbb perubahan hormon..

Saya guna herbal blend from Shaklee parut pun hilang terutamanya di Bahagian pelipat/celahan

dlu sy naik gegata seminggu lebih.. g kk jumpe doktr bg ubat gatal jenis mkn.. terus elok.

sama😂 hbis lengan,paha gatal,, kna gigit nyamuk pn smpai merah cm nk brnanh,

Cuba beli lotion suu balm. Ada cooling effect bagi lega gatal

TGH lalui...Sye beli ubat kat farmasi...

EYS