Gatal puting

Ada tak ibu2 yg mengalami gatal2 masa mengandung? Terutama kawasan puting. Kdg2 rasa tak tahan dah gatal tu. Nak garu takut luka plak. Mcm mana nak buat ye? Boleh sapu krim tak? Sy skrg 24w dah.

2 Balas

hye mommy. .semua rsa bnde sme. tmsok sye.. kkdg cik b pon gtall amat. .😔..tpksa gosok ngan bju yg kte pkai.. dye pnya gtal mmg x ingt. saba ye mommy.. cba ltk bedk mommy lps mndy. .

saya haritu check upt line kabur... tapi skrg puting dah start gatal2 blh kanan.. nak garu susah 😂 ni mcm melecet sikit.. xpernah2 mcm ni..