Nak luah

Saya sedang pregnant 8 bulan. Anak pertama. Saya masa awal2 kahwin awal tahun ni, saya stress dgn tekanan kerja so saya amek keputusan utk berhenti kerja. Tapi masa tu saya taktau pun yang saya pregnant 5weeks. Lepas berhenti, baru saya tau saya pregnant. Skrg ni suami saya saja yg bekerja. Tanggung semua benda. Lepastu skrg rumah kami dah nak kena lelong. Sebab lambat bayar. Kesian suami saya. Dia yg tanggung semua benda, jadi mmg short duit. Duduk di kl. Saya menyesal berhenti kerja ?? kalau saya tau saya pregnant, saya takkan berhenti kerja. Sebab nak ada baby pun perlukan duit banyak. Rumah kami kalau tak bayar 5ribu sebelum 28/11 ni, kena lelong ??? Kesian suami and bakal anak kami ni ?? saya buntu mana nak cari 5ribu sebelum 25/11 ni nak kena bayar kat bank. Mak ayah pun tak mampu nak bantu. Mohon semua doakan urusan kami anak beranak di mudahkan and rumah tak kena lelong???

45 Balas

Sis try pergi bank n talk to them. Sometime bank akan bagi Cara penyelesaian.

Insyaallah semoga segala urusan sis sekeluarga di permudahkan.... Amin...

Semoga d permudahkan segala urusan sis.jaga kesihatan sis dan baby

Semoga dpermudahkan urusan sis.. InShaAllah ada rezeki baby nti..

Semoga dipermudahkan segala urusan..ada rezeki baby 2 nanti..

sis how bout check kt kwsp kot bole tolak utk byr rumah

semoga dipermudahkan urusan sis... doa yg baik2 yee...

Nk wet tmbhn meh pm sy.. Sy dlu cm tu.. Skrg ni alhmdllh..

4y ago

Mcm mne cara

Kalau ada barang2 kemas ke, boleh la gadai/jual dulu.

5y ago

Sama. Nsb husb ad prnah beli gelang emas utk simpanan . Mse trdesak die pajak utk guna duit. Tp tknak buat mcm tu sllu nnt trbiasa

Semoga dipermudahkan urusan sis suami isteri ya