Sekadar meluahkan dan inginkan pendapat 😣😌

Hi assalamualaikum mommies, saya dah berhenti sebagai teacher di kindergarten since saya dapat tahu pregnant week 10, saya berhenti sebab takut risiko kat baby, jadi cikgu tadika bukanlah mudah, sometimes stress, penat, dll lagipun kerja saya perlu naik turun tangga untuk hantar dan ambil student sebab tu saya buat keputusan untuk berhenti, sekarang ni saya rasa serba salah sangat dekat suami sebab dia je cari duit, bayar sewa rumah, sewa kereta, bil bil semua, walaupun dia kata dia boleh, but still saya sebagai isteri rasa taksenang duduk, setiap malam saya rasa sedih bila fikir struggle dia, jadi saya rasa nak kerja semula nak tolong suami tetapi kerja untuk office hour and less stress. Ada ke company yang nak terima pregnant woman untuk kerja ? Kalau ada boleh suggestkan tak? #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

cb bizz online sis... bleh jgk jd affiliate tiktok@shopee... bleh smbil2 santai rehat kat umh..