Berat turun lepas mengandung normal ke. Vitamin tambahan apa perlu ambil

Hi. Saya sebelum mengandung berat 48kg lepas mengandung 2 bln berat turun 46.5kg . Normal ke. Skrg saya makan dua jenis ubat ni dari klinik. Sehari sebijik stiap satu jenis.. Yg obimin nurse kata dah ada skli acid folic. Perlu ke saya tmbh vitamin lain bli di farmasi. Saya takut kandungan saya kurang zat sbb saya kurang mkn dan asyik muntah.. please help me #firs1stimemom

Berat turun lepas mengandung normal ke. Vitamin tambahan apa perlu ambil
23 Balas

obimin tu dh complete iron tablet sekalikan? setahu sy ubt obimin dh cukup utk ibu n bb.. but if u rasa mcm x cukup je vitamin tu, try beli obimin pluz di farmasi. dlm tu semua vitamin utk kandungn ada lengkap..boleh bc di blkg kotak