Bad doktor klinik kerajaan..

Saya scan kat klinik kerajaan... Kandungan masuk 18 minggu.. Tapi layanan doktor mcm apa je.. Tak bagitahu detail pasal baby.. Gambar scan pon tak bagi.. Biasalah anak pertama mesti excited nak tgk gambar.. Ni nak layan mcm taknak layan..

3 Balas

ye sis,sy paham perasaan tu..xpelah,doktor pon tgh stress or penat kot kn..tp kalau nk jimat kertas tu mcm xpatut je..lepasni tny kot boleh rekod video gune nset ke .tp sy xpernah try rekod lg...sy cdangkn,sis nanti ada bajet lebih boleh dah p scan detail kt klinik swasta..minggu antara 20-28 ok nk scan details..

biasa doktor klinik krjaan mmg cmtu sis...lgpon sbb ramai org kn...kalau kandungan ibu yg xada masalah,mmg doktor xkata apa..xpon lepas ni puan tny doktor kalau perlukan apa2 kepastian..dan selalu gambar scan mcm sy doktor dia letak dlm buku pink jgk.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Betul tu. Sendiri kena tanya doktor kalau ada apa2. Scan tu memang sesetengah klinik tak print out pun. Nak tengok pergi scan klinik luar.

klinik kerajaan mcm tu la. kalau nak gambar scan tu bole wat kat klinik swasta. Dah 18mggu tu bole dpt scan 4d dah tu