Salaam ibu ibu. Preggy Moms ada x dkt sini yg dah amik 1st suntikan covid19 vaccine?

Saya saja saja check mysejahtera tadi. Tergerak hati nak check. Esok dah rupanya tarikh saya utk amik 1st suntikan vaccine ni. Ada x ibu ibu yg dah cucuk? Boleh share pengalaman? Sebelum dan selepas. Saya masih takut takut 😭

2 Balas

Saya still tunggu turn utk vaksin tp dari cerita kawan kawan yg dah vaksin, okay je kata mereka. Demam demam pun takde, cuma biasa lah lenguh sikit kt tangan yg kena suntik, ada mcm pening pening. Cuma banyakkan rehat, makanan panadol lepas vaksin tu insyaAllah takde apa. Side effect teruk tu semua rare cases, jgn fikir yg buruk buruk dan tawakal sbb kira ikhtiar utk diri sendiri dan anak 😊

3y ago

I seeeeeeeee. Baik hehe thank you for the response & sharing ya sis ❤️

saya baru ambil vaksin 29 jun lalu, alhamdulillah okay takde demam ke sakit kepala ke apa ke okay je cuma lenguh sikit je kat tempat cucuk. stay positive sis in shaa Allah takdak apaa 😀

3y ago

Heeee Alhamdulillah. Thank you for the sharing sis 🥰