Esok saya vaccine dose 2 , kandungan 11w , okay tak ? Baby bahaya tak ?

boleh share tak ibu ibu yg fully vaccine bawah 14w ..

3 Balas

Baby akan dapat sekali manfaat vaksin tu. Dia berkongsi imun sistem dengan puan so secara tak langsung dia pun akan dilindungi sekali dari apa2 jangkitan

skrg ni dh tk valid kena tunggu 14w baru boleh vaksin. seawal 12w dah boleh, awal dr 12w pun boleh kalau doktor bg green light dan diri sendiri pun nak.

alhamdulilah saye dose ke2 time 11 week...ok je cume kebas2 tgn sikit....alhamdulilah xdmm...maybe ikut antibody org