Bila boleh buka buku pink di kk?

Saya sah scan semalam and kandungan saya dah masuk 9 weeks. Dalam week keberapa boleh buka buku pink di kk?

11 Balas

Before you turn 12 weeks, you need to visit nearest KK to open buku pink ya. You can check with the KK what documents need to bring. Normally, your IC, marriage cert (applicable to married mother) and ultrasound scan result slip to confirm pregnancy.

Dh nmpk semuanya kan (kantung, janin & heartbeat)? So dh blh call kk/kd kwsn awk utk buat appt buka buku. Tanya skali dokumen apa yg klinik nak.

8 minggu keatas, sebelum 12 minggu kalau tak nnti dekat buku pink ada tulis “late book” so akan jejaskan due date

dh blh dh to sis Sy 9week 3hari buka buku hri to... tkt nnti lmbt2 nurse bising

dah boleh call kk @ walk in utk dpt kan tarikh buka buku ..

saya mnggu depan 7w+ dh nk buka buku

sye 7 week dh buka buku..

Da boleh terus buat buku

Dah boleh. Selalunya 8w>

Sblm 3 bln