Cerita hari ini

Saya risau tentang perkembangan baby sebelum ni. Sebab kehamilan kali ni agak cepat berbanding sbelumnya. Tak disangka. Pergerakan dia pula antara jelas dan tak. (Baby before this besar 4kg+ so sy tak brp rasa gerak kali ni) Perut pun nmpak macam buncit biasa ja kalau mkn byk. Feeling sy kut.. Tapi selepas buat scan di kk pd minggu ke 18-6 hari, saya rasa lega. Alhamdulillah baby grows well. Kepala dia, kaki, perut semua normal. Syukur pd Allah. Automatik rasa yakin dan teruja. Alhamdulillah Ala Kulli Hal🤲🥰 selepas tu baru yakin gerakan2 dalam perut ni adalah baby. 🤭Tak tahu nak share mana. So sy share disini dgn rakan sepregnancy🤭 Doakan sy due bulan 6 ni.. Moga yg baik2 juga buat rakan2 sperjuangan.

18 Balas

Ikutkan sama due,,tapi gugur 18/11/23,,tapi allah dah ganti yg baru🥰alhamdullilah 🤭

5mo ago

inshaAllah. sama2 kita sis. moga selamat semua baby sihat membesar dpn mata🥰