Pergerakkan baby

Hi mommies, sy tak sure apa yang sy rasa. Tapi harini tgah baring, then rasa macam gelembung2 dari dalam perut dekat bawah pusat. Sy baru 18 w nak masuk 19w. Act semalam pun ada rasa, tapi kurang yakin. Yang ni mmg betul2 rasa. Rasa macam gelembung dari dlam perut. Ni baru anak pertama, jadi tak tahu rasa gerak baby tu macamana.

1 Balas

baby start nak gerak tu mkin hari nnty mkin kerap sis akn rasa mcm saya jugk masa mula ii rasa mcm tu time 18w nk msuk 19w tpy klau sis rasa dkat bahagian bwah perut tu baby gerak klau ada peluang sis sentuh bwH perut tu kadang ii bole rasa detak jantung dye kejap lpastu dye berpusing tempat lain