risau

Saya risau sebab dri petang smlm baby sya kurang aktif . Sbb sya bnyak berjalan semlam dan rasa penat sangat . Baby sya ada bergerak tapi tak aktif mcm biasa Normal ker? Atau ada cara lain bagi dia aktif?

1 Balas

Selalu kalau saya keluar jalan pun macam ni. Sebab kita aktif, kita tak rasa baby gerak. Kalau kita duduk diam, baru rasa baby gerak. Kena make sure cukup 10 gerakan. Macam saya, saya suka makan @ minum benda manis untuk bagi baby gerak

4y ago

Harini gerak okay tak?