35w 5day.perut rasa bwh sgt

Saya rasa bayi masuk laluan dah..bila berjln berat semacam dan sukar berjln.sakit.perut rasa mcm nk jatuh😅🥲perut kerap mengeras tp bkn 5min sekali..kaki sakit kena varicose veins😌selera makan pula da tak berapa.saya pula ada gbs..bayi rasa kebawah sgt tu normal ke?bayi ke 5 ni..tp jarak 3tahun.da tak igt

1 Balas

anak dah ke 5 better laa prepare siap2 sis😂 kena jaga2 jugak laa ye tkut nanti dia x sabar nak keluar lak ..