Nak tanya mommies

Hi mommies, sy baru 36w. Hari ni kerap rasa bahagian bawah perut mcm kena pulas, kadang2 rasa sakit kat pinggang dan kaki. Masa 35w ada irregular contraction, perut mengeras dan bukaan 1cm je. Jadi doktor bagi balik. Hari ni perut tak kerap mengeras tapi rasa sakit bawah perut. Perlu ke sy ke klinik utk check laluan?

1 Balas

Slalunya klu sakit yg blh control tu, x perlu utk cek laluan.. Mlainkan klu sakit dah 5minit skali, blh la cek laluan