Tolong saya ibu2...

Saya punya period tak regular 3-4 bulan ni. Bulan 6 ni paling teruk.. period lame then dah jumpa doktor, scan & upt dah buat, tak pregnant pun.. doktor bagi ubat stop bleeding untuk 10hari utk betulkan hormone saya sbb saya dah jadi mcm anemia. Kurang darah merah. Nak pitam, pening. Makan ubat dua hari, semalam darah dah stop. Tapi perut tetap rase cramp. Tiba2 pagi tadi, dekat panties saya ade Spot colour pink merah macam tu..(tanda pregnant..) saya jadi takut nak makan ubat stop bleeding. Ke saya patut makan je ubat tu sampai 10hari.?

2 Balas

Test upt tengok mcm mana kalau double better sis stop dulu ambik ubat tu if not teruskan je mkn mcm dokter suruh

sis cuba Produk Nufiya Ladyes Coafee ni..mmg sangat membantu ibu2 yg ada masalah dalaman..wasap saya 0189292507