Batuk terkencing

Saya prgnent masuk 15 minggu lebih..skrg saya batuk y amat teruk shingga x dpt tidur dan trkencing..nk mkn ubat atau antibiotik pun agak risau..sbb sblm2 ni sy dh kgugurn 3 kali..so ada ke petua y boleh sembuhkan batuk y kira2 masuk 2 minggu ni?jom kongsi

2 Balas

sy bru baik covid. tp post covid ada batuk sometimes n sy pn tga tgu due bsalin. bila batuk sy akan tkencing. jadi sy just amik lozenges herbs mmg pregnant friendly dpt drpd klinik masa covid . then sy mnum jugak air suam rendam cengkih tp letak dlm 3je 1 cawan. xbole byk sbb tkut panas

sebaiknya jumpa doktor untuk sebarang mslh terutamanya di awal kandungan..