tips hilangkan batuk

Salam mumy2 . Sy skrg prgnt 17w. Skrg dkt 1minggu lbh dh tiap mlm jew sy jd mcm batuk kering kdg2 sampai terkencing. Dan bila batuk kuat sangat sapa sakit perut . Ad x tips utk hilangkn batuk nie . Harap ad y mbantu . Tq ?

1 Balas

Sama sy sis masa 4minggu sampai 8 minggu batok sampai muntah.. Lepas sy amalkn minum air panas isi halia sikit ketuk campur madu.. Selain tu sy rasa cepat kurangny bila setiap hari 1 sudu teh kicap masin titis lemon sikit. Isap sikit2 ambik masa dlm 15mnit dan kerap minum air masak.. Batok hilang sikit2 dah tak lelah da. Cuma batok sikit bila loya biasa je.

5y ago

Sy x blh minum ad halia mcm tu. Lau dlm mskkn xpe ad halia . Y kicap tu nnti sy try. Tq akk😘