Biasa ke macam ni?

Saya prengant 12w, dalam seminggu ni saya tak sihat, batuk selsema. Selama saya tak sihat Makan memang tak boleh masuk. Muntah. Air boleh minum. Kebetulan saya ada app kk. Dalam seminggu saya hilang 2kg. Bila saya cakap kat doc saya tak larat, doc cakap biasa la tu pregnant. Masa saya awal alahan aritu, ada juga saya tak larat tapi tak lah seperti sekarang. Sekarang saya tak tahu tak larat saya ni tak larat biasa atau memerlukan saya untuk pemeriksaan lanjut

1 Balas

Kalau tak larat teruk sangat mintak nk masuk wad masuk air... Atau makan je apa awak rasa teringin... Makan je buah ke sup ke bubur ke telan je..