Bukan malas tapi tak larat 😢

Assalamualaikum & selamat pagi ibu-ibu semua! Macam mana nak fahamkan orang yang kita memang tak larat ye? Bukan malas tapi tak larat nak berlama-lama di dapur, diri lama-lama. Sebelum pregnant boleh sediakan macam-macam tapi bila dah pregnant ni semua tak larat. Tapi masih kemas rumah, basuh baju. Masih masak sikit tapi tak macam dulu. Mana yang larat je. Ni pun saya dah habis paksa diri. Kalau ikutkan memang tak larat sangat. Saya sendiri pun terkilan saya tak boleh sediakan semuanya macam dulu. Tapi memang tak larat. Semua suruh rehat tapi dalam masa yang sama nak semua ada macam dulu 🥲 *Sebelum ni saya pernah rasa pedih kat perut bila buat kerja rumah, Dr pesan suruh rehat je hmm. #9weeks4days

2 Balas

Siapa yg tak faham awk tu? Dah kita preggy, memang kita larat laa. Nak expect macam mana lagi? Buat tak tahu je sis. Rehatkan je badan awk tuu

2y ago

Alah buat tak peduli je. Nanti lagi awk stress

rehat je..yg xfaham tu lantakkan..bukan dia yg preggy.tp awak...

2y ago

lain org lain peelnya..lantakkan..