Alahan Teruk/Biasa?

Hi. Normal ke kalau tak boleh mkn nasi lansung? Then tak boleh tgk ubat gigi, asyik muntah je and tgh syampu rambut pun muntah non stop. Apa perlu sy buat? Sy betul² tak larat tiap² hari macam ni 🥺

2 Balas

bg sy biasa. Sy pregnant sblm ni semua benda xblh bau. makan apatah lg. nk pergi kerja mesti nangis sbb xblh nk gosok gigi, bau sabun badan. masuk kereta terus mual sbb ada bau perfume kereta.

1y ago

ok baik. tq share pengalaman : )

ms prgnt anak pertama, 6bln x mkn nasi..xboleh hidu bau minyak..xpee sis enjoy jee pgalaman mgandung ni..lepas dah fasa tu kan hilang jgk..

1y ago

ok sis. tq share pengalaman :)