34 weeks masih turun kerja macam biasa, ada tak macam ni?

Rasa macam tak larat dah, malas etc tapi lama lagi due. 😌 #ingintahu

3 Balas

Sy nak masuk 38w ni pun still gagahkan diri pergi kerja. Sy yg nak kerja sbb nak bykkn pergerakan dgn harapan laluan cepat & mudah terbuka😂

sama la ,kdg dduk pn penat smbl buat kje.. pstu jd ngantuk lain mcm sbb penat ..sabar la sis..hjg2 ni mmg penat 🤭

Sy dah nak 36w pun still kerja wpn tak larat sgt dah udohler jenis turun naik tangga