Tumpang tnye akk” semua ye

Saya pregnant dh 8minggu Tapi masih belum buat buku pink atas sbb saya belum nikah , boleh ke saya bawah umur ni untuk buat buku pink tanpa waris ? Saya masih takut untuk bercakap dgn family 🥰

16 Balas

Pregnant ni kena kuat mental n emosi.. kalau rasa perlu semangat n nak share apa2, boleh WhatsApp saya 0137171295 ..

xpe masih sempat ...saye melahir baby pun bawah umur 15 cam tu ...tapi dapat sempat nak settle semua

Bukak jer dik.. Kesihatan awk dengan baby lagi penting.. Pasal family awk tu, doa lah banyak²..

Semoga hidayah diberi kekuatan & dipermudahkan semu urusan ya ☺️♥️

Boleh sahaja tetapi mohon bawa waris untuk memudahkan urusan

boleh