Anxiety dan pregnant

Saya pregnant dan masa yg sama ada anxiety.. ada sapa-sapa ada pengalaman yang sama.. macam mana ya nak handled..

3 Balas

Sama sis, sy ad anxiety and adjusment disorder, time pregnant nurse cakap jangan banyak fikir n jangan stress, fikir baby je, lagi awak fikir benda bukan bukan lagi ganggu emosi awak, berzikir banyak banyak.

4y ago

Sy tk kena bg ubat, and belum bersalin lg, baru nak 3 bulan ni hehe, sy kawal sendiri je kalau benda tu, kadang share problem ngn husband, syukur la tenang jugak