air kelapa

Saya pregnant dah 35 minggu . Tapi tekak niu teringin sangat nak minum air kelapa . Tapi family tak bagi . Sebab nih cucu first dieorang . Sebab saya ada sejarah 2 kali gugur . Tuh tak bagi minum air kelapa . Hm . Tekak nih teringinya ?

37 Balas

Tak sure la pulak kenapa takboleh. Sy minum air kelapa setiap hari since 7 bulan. Anak saya overdue jugak sis.

35w da bole mnom. .trimstr ke 3 la bgoz mnom. .kalo bole mnom yg pure tnpa gula dan no ais. .🤗🥰

Aik tak boleh?? Orang ckp hjung2 elok minum air kelapa, nk bby kulit bersih, kata org dulu dulu la

sesuai Sgt utk. mnum sis nk bg kulit baby cantik bersih dan mudah kan proses utk bersalin nti sis

Kalau takut try sket dlu sis buat hilang teringin,lain org lain kan badannya..

Gugur tu masa minggu ke berapa? Sebelum gugur ada minum air kelapa kah?

Air kelapa bgus la,cer awk try cri khasiat dy then tnjuk dkt fmly awak

Bolh minum sis klu usia kndungan 7bulan... Baik untuk kulit baby...

Boleh je mnum tp jngn trlalu bnyk... Klu tk mkn isi klapa

Boleh jew mInUm tp yg kelapa pandan Jangan yg ad gas tu..