Boleh ke makan maggie pedas giler dan minum air kelapa?

Boleh ke kalau nak makan maggie yang pedas2 dan minum air kelapa? Tekak ni dah lama tahan teringin sangat2. Takut nak cuba makan and minum, ini first pregnant saya. Saya ada gastrik. Suami pulak tak bagi makan yang pedas2 tapi tekak ni rasa nak makan maggie pedas jee. Boleh mommy2 bagi pendapat dekat saya

2 Balas

Gastrik tak digalakkan makan pedas awak. Makan sikit buat rasa2 okay la. Air kelapa boleh minum.

Sebulan sekali amal kan xpe jgn selalu