assalamualaikum ibu ibu saya first time pregnant nak tanya normal tak kalau 5 weeks tak nampak lagi

saya pregnant anak sulung masa mula mula check saya perasan ada keluar darah sikit setiap kali buang air besar tapi bila gie KK dia suruh refer hospital sebab misscarriege threatened katanya . bila scan dokte kata kantung cantik just tak nampak lagi nd dia suruh datang lagi dua minggu witch is esok tarikh scan kali kedua hurm saya risau normal ke kalau macam tu ? mohon doa yang baik baik ye mummy mummy 😔😔😔

1 Balas

normal klau awai-ii scan x nmpk janin . dlu sye scan 4 minggu pon xnmpk ape kantung pon x nmpk lgi . then da 10 minggu sye scan da nmpk kantung dgn janin srta heartbeat .

4y ago

ouhh saya pun first time so bila docte cakap gitu saya pun jadi risauu hehee tenkiuu puan doakan kandungan saya ye puan 🥰