Buka Buku Pink di KK

Hi, saya pregnant anak luar nikah. Soalan saya, boleh ke minta KK di kawasan rumah kita utk pindahkan ke KK yang kita minta? Saya taknak pegi KK di kawasan rumah disebabkan taknak berjumpa orang kampung.. terima kasih..

1 Balas

cuba tanya kawan2 y tinggal di area kk y awak nak. pinjam bil letrik diorg. Bawak pergi kk n ckp nk tukar kk sbb da pindah ke alamat bil ni. xboleh pindah kk sesuka hati kecuali ikut alamat. kalau belum buka buku pink , lg senang. bwk bil y awk pinjam tu ke kk y awak nak. terus bukak buku situ.

3y ago

saya dengar nurse akan tanya macam2. dengan saya belum bernikah. saya takut nurse tetap tak bagi hm