BUKA BUKU KK

Hi mommies, saya first pregnant. 6 minggu 5 hari, boleh saya tahu kandungan dah masuk berapa bulan ye sesuai utk buka buku kk? Terima kasih

7 Balas

kalau Di kk normally 8minggu . tak lewat tak terlalu cepat. tapi sekarang kena call dlu utk buat appointment dgn kk .Kalu datang trs mmg dorg tak layan kena bebel atau dia Akan bgi date

8mo ago

ouh yeke. hurm seram pulak kita..okay macam nanti saya call kk dulu la takut pulak kena bebel 🫣..terima kasih awak

Sis kene call kk untuk booking dlu sy dh call kk suh dtg knlik isi borang dlu hehe 😅 siap buku br kk call

Ikut kk jugak, kk kwasan sy 6w dah panggil buka buku pink, awak try call kk yg berdekatan & tanya dlu

8mo ago

Klau pegi terus pun boleh tapi mereka cuma bagi tarikh untuk appoiment & dokumen2 apa yg kena bwk.

Call kk berdekatan utk set appointment

8mo ago

ouh faham2..terima kasih

awak Ada scan confirmation prengent tak

10weeks above

8mo ago

ouh yeke . terima kasih

10week keatas

8mo ago

ouh yeke..terima kasih