Kurang selera makan

Saya pregnant 9w . Tapi sepanjang pregnant ni mmg tak lalu makan langsung . Kadang² makan sikit ja sbb terlalu lapar . Tu pun muntahkan semua balik 😢 . Sampai menangis punya lapar tapi langsung tak boleh makan apa . Nasi pun boleh kira ja dua kali dlm seminggu baru makan tu pun sejemput dua jemput . Ada solution apa² yg boleh membantu saya . Risau keadaan baby tak cukup zat nutrisi sbb maknya tak lalu makan 😭

8 Balas

try minum protein. lapar je atau perut nak mula pedih minum protein. dsebbkan tak lalu mkn n masuk angin tu y bila mkn je jd muntah