Persediaan awal

Saya pregnant 9 weeks.. Apakah persediaan awal yg patut saya beli barangan baby sbb ini ank pertama saya..??..t.kasih

2 Balas

My check list at hospital: Nursing bra, maternity pad, breast pad, disposable panties, sock, wet tissue, newborn pampers, swaddle, rompers, baby mitten & botties

dlm apps ni ada artikel berkenaan "checklist barang baby"..just taip n search je..bole baca kt list tu apa yg rasa perlu or tak perlu..