Scan 9 minggu tak nampak baby

Saya pregnant 9 minggu, tapi bila scan , kantung ada, baby jelas tak jelas, macam 6 minggu kata doktor. Scan kat private. Siapa ada pengalaman macam ni? Mama risau….

3 Balas

masa scan tu doktor scan kt perut atau kt bawah, sis ? saya pun 9 weeks tapi belum scan lagi. risau juga taktahu keadaan baby😅

Sis cuba scan lg selepas 2mngu.. Sy ari tu pun 5w3d nmpk kantung je.. Kadang boleh jd juga persenyawaan lmbat

sy 11 minggu kantung ada tp bby blm npk,ada ka yg sma mcm sy ..rsa rsau pla