Hi Semua , nak Tanya

Saya pregnant 5 bulan. Dah boleh start ke Beli barang barang baby ?

4 Balas

Boleh je awak. Nak beli sikit sikit boleh. Nak beli sekaligus pun boleh. Saya dulu 5 bulan dah start beli sikit sikit.

12mo ago

Okay awak , terima kasih na 🫶🏻

sy trauma.. sbelum 25 weeks beli brg baby tak survive.. 😔 tpi ok gak belo awal untuk budget..

12mo ago

Yaka awak 😭 allahu , Insyallah ada rezeki lain untuk awak Nanti. Saya Doakan untuk awak 🫶🏻

same sis 5month , tapi sy belum beli....buat pesiapan 6bln atau 7bln pn ok..

12mo ago

Okay sis. Terima kasih na , jaga diri bebaik. Semoga dipermudahkan urusan sis 🫶🏻

5 bulan dah boleh scan jantina and start beli barang2 baby

12mo ago

Okay awak , terima kasih na 😍