Baby masuk laluan, bila jangka beranak?

Hi saya pregnant 36week, first time mom. Sebelum ni uri kebawah pp type 1. Alhamdullilah tadi scan baby dah masuk laluan, uri naik. Soalan saya, kalau dah masuk laluan ni, berapa lama agaknya ya jangka masa untuk beranak? Akan cepat ke atau xda pun. Risau sebab kerja. Takut terberanak dekat office 😂 so nak plan apply cuti. Mohon kongsi pengalaman mommies please

2 Balas

Baby saye dari 28 minggu lagi kepale dia dh masok laluan now 34 minggu 5 hari dh.. xde pusing2 situ je dia duduk sbbnye dh besar kut lam perut.. x thu lh bile keluarr😅 mybe keluar awal dari due. Kena stanby awal2