Bayi masuk laluan.

Hi. saya 37 week hari ini dan tadi doc bgtau bayi dah masuk laluan. Berapa lama masa bersalin selepas bayi dah masuk laluan?? Boleh share info dan pengalaman mommies ya. #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

saya pun dah 37 weeks 4 days . semalam pegi kk ada checkup nurse bgitau baby dah masuk laluan . diorang cuma kata get ready je packing barang . saya just tunggu tanda je ni 🫢

sy skrg 36w ,baby dah masuk laluan .. makin rasa tak sedap dekat bawah perut ..kadang baby aktif rasa mcm ada benda nak tbukak n nak tkeluar

Bgantung pd aktiviti awk. Kena byk bgerak supaya bby cpt turun. Sy dari 36w dh masuk laluan, smpai overdue lh walaupun aktif bgerak.