Uri tutup laluan

Hi mommies. Semalam pergi scan doc bagitahu baby songsang, kepala dekat atas and uri dah ttup laluan. Ada apa2 tips tak untuk naikkan uri ? Risau. Sy baru 26 minggu.

2 Balas

Sy pown macam awk masa 26w.. Doc hosp kata uri kebawah cket.. Suruh Doc kk repeat scan lepas seminggu.. Bila scan dgn doc kk, dia kata awk punya uri awal lagi.. Baru 26w, baby ada masa boleh berpusing lagi.. Alhamdulillah 28w scan lagi, doc kata uri dah kat atas.. Kepala bby dah kat bawah.. Yg penting awk fikir positif yaa.. Jgn stress.. InshaaALLAH moga dipermudahkan segala urusan awk dear.. 🥰🥰

6mo ago

Mudah mudahan uri naik & kepala baby ke bawah. Bukan apa, risau jee sbb sy dengan suami pjj. Duk sorg2. Susah hati pulak bila dengar.

saya ada baca org cakap banyakkan bersujud