Baby masuk laluan, bila jangka beranak?

Hi saya pregnant 36week, first time mom. Sebelum ni uri kebawah pp type 1. Alhamdullilah tadi scan baby dah masuk laluan, uri naik. Soalan saya, kalau dah masuk laluan ni, berapa lama agaknya ya jangka masa untuk beranak? Akan cepat ke atau xda pun. Risau sebab kerja. Takut terberanak dekat office 😂 so nak plan apply cuti. Mohon kongsi pengalaman mommies please

2 Balas

Bby sy masuk laluan 36w. 41w baru bsalin induce. Smpai officemate yg paksa kita cuti awal sbb tkut tberanak dkt ofis 😅