Buku Merah

Saya pregnant 33 minggu.. ambil check up di hospital swasta tapi plan nak bersalin di hospital kerajaan..saya tak der buat buku merah sebab tak pernah refer di klinik kerajaan..boleh ker kalau bersalin di hospital kerajaan tanpa buku merah? Plan nak bersalin di hospital kerajaan Kulai,JB

32 Balas

Boleh dulu mase sye pregnant anak first pon check up dekat swasta brsalin Kt Kerajaan .. Xkne marah pon just bawak buku merah Yg swasta bagi dekat Sis.. Untuk buat rujukn time nk brsalin nnti