Buka Buku

Saya nak tanya, perlu ke saya buka buku merah di klinik kerajaan sedangkan saya nak buat checkup/ bersalin di hospital swasta?

2 Balas

Depends kat hospital tu. macam saya haritu checkup dia mintak buku pink sebab nak tengok if kita ada apapa problem sebelum ni. so better bawak je if doc mintak senang dah standby

Tak perlu, boleh pilih salah satu. Kalau prefer nk teruskan kt swasta je, then teruskan dgn swasta.