Sakit

Saya pregnant 29weeks, tapi selalu sakit di area yg saya mark merah. Normal ke??? ??

Sakit
17 Balas

Saya pun sakit sblh kanan. Lps anak 4thn baru tau rupa2 ovarian cyst. Nasib juga kecik & x mganggu. Pregnant yg 2nd ni kerap lagi sakit bbanding first dlu. Harap xda pa2.

5y ago

Inshaallah. Harap2 xda apa2

Normal sis..sbr ea.. in shaa Allah stiap yg kita alami..Allah akn bg pahala.. bsr pahala kita dpt Allah bg bila kita peknen ni

sama sis .tapi lps tengok komen smua ,tak risau dh .btw skrg dh 31 weeks . few weeks to go .🥰🥰

Normal sis. Kadang2 sbb baby gerak. Tak pun rahim still mengembang. Kalau sakit sangat, refer doc.

5y ago

Sama2 ♥️

Norml... Sy pon 29w 3d.... Smpai ke area tepi prut tendng... Area pernkkn... Sbr jla

Biasa...sy 7 bln start sakit smpi skrg dh msk 9 bln. Bertahan jerla...hiji

Ni sbab maybe kencing kotor puan .. saya pernah kena.. better jumpa DR

Normal cause baby main pusing pusing n kick , sya pun slalu sakit kat area situ .

5y ago

Tq sis. 🙏🏿

sya x rasa sakit cma rsa ngilu2 time bby gerak2 akn rasa ngilu ...

nurse kata normal sis tapi jgn bawah perut tgh tuh