18w baby active menendang

hi saya pregnant 18w.... lately ni kerap rasa baby bergerak, mengeras... tapi sehari dua ni kerap betul dia menendang... dahla nampak sah² timbul kat perut tu bila dia tendang.... excited nyaa ya Allah ...suami asyik pegang perut sbb dia excited sangat bila dapat rasa baby tendang kena tangan dia tu ... makin abah dia pegang makin kuat dia tendang .... anak abah la tu ...padahal mama ni laa duk usung kesana kesini, abah dia jugak yang dicari 😅😆

1 Balas

hehehe..sama dgn saya. kalau dengar suara papa dia bercakap dgn dia,cepat je dia gerak2 😁