nak tanya

saya pregnant 15 mggu n kluar coklat2 mcm sblm period..

2 Balas

banyak ke sis? sy pernah keluar ketulan darah tp warna coklat time 7 weeks. sy terus ke emergency (pac) hospital. sbb kebetulan weekend kkia tutup. doc cek takut ada pendarahan serviks/ luar rahim. Alhamdulillah takde, then doc bg Duphaston utk 2 minggu. ubat kuatkan rahim. So kalau keluar lg darah lepas ni cepat² pergi cek ye. bawak skali buku pink.

5y ago

x lh byk..tp trkjut jgk..nk g klinik husband kje luar..tu yg shock..tq ye.