Ada darah lepas dah habes period 1minggu

Hi mommies saya cuma nak tanya/minta pndpt ja, saya bru habes period mggu lepas,skrg dh solat semua mcm biasa, tp kdg2 saya perasan after buang air kecil, ada kluar mcm lendir darah, tk byk n kadang2 ja, possibly tu dri darah period lgi ka sbb kalau kira2, harini hari ke12 dlm cycle 15 hari period tu. Perlu ka jumpa Dr? Setakat ni perasan 2x dah ada keluar darah ni #bantusharing

1 Balas

Period normal sampai 15 hari. Lebih drpd tu awak kena jumpa doktor sebab darah penyakit. Mungkin ada luka di rahim

9mo ago

Ya btol, saya tggu smpai 15 hari kalau keluar lg lpstu saya g consult ngn Dr