Normal ke klu pregnant tp ada kuar macam period coklat2

Kluar mcm period coklat2...tp pregnt

6 Balas

same mcm sy..22week …sy dh kne warded 1mlm dokter pntau n scan bby dlm..alhmdulillah semua ok…tp sy kluar chocolte2 skli shaja..bkn seharian…dh kluar wad dokter suruh pntau gerakan bby ..n klau kluar drah dokter suruh pegi spital trus…

xnormal. p klinik cpt2. nnti doc cek. kalau darah fresh,doc akn suspect threatened miscarriage. kalau darah coklat,dia akn masukkan muncung itik cek. darah dkt dinding rahim mcm darah lama. mcm sy jgk ritu doc ckp

tak normal. sepanjang pregnant jika berlaku bleeding atau spotting sekalipun kene pegi emergency terus kalau syg sgt kat baby dalam perut

Tak normal sis..better terus pergi klinik/kecemasan cepat-cepat..nanti doktor bagi ubat kuatkan rahim biasanya

Tak normal sis, baik awak pg ke kecemasan atau klinik swasta utk cek..takut tanda awal gugur atau janin terancam.

Tak. Jumpa dktr ya