SAMYANG RAMEN

Saya pregnant 12 weeks, boleh ke makan samyang ramen? teringin sangat huhu

21 Balas

Sama dgn sy hritu bila msk trimester 2, sy beli ramen yg plastik pink + ltk cheese keping. Xrase pedas tp ikt ats perut masing2.

samyang tu pedas kan. kalau perut awak tahan ok ja. kalau sy makan pedas mencirit hahaha

Sy slalu mkn.. Hahaha tp ltk half jela... Kalini teringin btul bnda pedas² haahh

Kalau rase2 sikit boleh kowt sesudu 2.. untuk elak pedih perut bilas air masak bnyk2..

sy tak tahan pedas...so sy elakkan dr mkn ramen pedas time pregnant

Mcm sy memang letak half je perencah sbb senang kena cirit birit

3y ago

ohh tengok perut jugak ye, saya lately selalu sembelit. tu yg takut nak makan tuu

sy pun teringin , sy makan sikit je tapi 3hari cirit birit 🤣

Boleh awk klau perut boleh tahan ☺️

3y ago

maksudnya tak pedih perut yaa? ke macammana

perencah buh separuh je

blh sikit2 je sis