Adakah ini normal.

Saya preggy dah masuk 2nd trimester..tapi alahan dan loya saya masih lagi teruk..normal ka semua tu???saya dr awal preggy sampai sekarang belum dapat mkn nasi lagi😔..bila makn sy akan muntah dengan terok walaupun mkn kuantiti yg sedikit..sy bosan mkan buah-buahan dr awal smpai sekarang 😭.

6 Balas

normal. ada org sampai 8 bulan pun muntah lagi. tak nak makan nasi boleh cuba makan pasta mee. saya dulu pregnant anak first tak suka makan nasi, suka makan pizza western chicken chop semua tu. cuba tukar selera pulak. kena makan karbo atleast sehari sekali utk energy walupun tak lalu.

normal..mak sy dlu sampai bersalin alahan teruk...lgsung xleh mkn nasi..😔

Normal . Kakak ipar sy morning sickness smpai 7 bulan kandungan .

saya pun begitu sis

sy alahan smp 7bln

Normal.